The deer hunter.

The hunt for Java software crafters
Do you want to join our tribe?
Vacatures

Wij zijn een hechte clan van gepassioneerde en gemotiveerde vakmensen. Daarom kunnen onze klanten op ons rekenen.

Walter Martens – CEO

Onze kernwaarden

Trots

Wij leveren werk van hoge kwaliteit. Wij zijn dan ook terecht trots op wat wij doen!

Trots op de code die wij schrijven, trots op de manier waarop wij met onze klanten omgaan en trots op de meerwaarde die wij dagdagelijks leveren.

Eén team

Wij vormen een team. Bij onze klanten. En met onze klanten. Samen weten we immers veel meer, en geraken we dus ook veel verder.

We werken zij aan zij samen. Vol vertrouwen in elkaar en met het oog op een langetermijnpartnership.

Toegewijd

Alles wat we doen, doen wij met veel gedrevenheid. Dat merk je aan kleine en grote dingen. Zoals onze leergierigheid. Ons pro-actief handelen. En natuurlijk aan onze drang om een aantoonbare meerwaarde te zijn voor onze klanten.

Professioneel

We zeggen wat we doen. We doen wat we beloven. Dat begint met eerlijke en transparante communicatie.

Ook wederzijds respect vormt mee de basis voor een sterk langetermijnpartnership. Ongeveinsd, nooit vooringenomen en altijd loyaal. Naar elkaar, naar onze klanten.

Join our tribe!

Een pionier. Dat is wat we zoeken. Iemand die leergierig is. Iemand die zich niet gewoon aan het plan houdt, maar die anticipeert op verandering. Een teamspeler die de grenzen van de software verlegt.

 

Wij hebben een aantal specifieke programma’s die gericht zijn op jouw groei van een starter tot een ervaren java software crafter of om een echte Master Craftsman van je te maken. Check hieronder ook onze vacatures om concreet te weten waar wij naar op zoek zijn!

;

Apprentice Program

Heb je minder dan 2 jaar ervaring? Bij Continuum doorloop je dan een specifiek traject van 2 à 3 jaar. Wie het volledige traject doorlopen heeft, mag zich een echte software-expert noemen.

Tijdens het traject doe je niet alleen alle nodige technische kennis op, maar leren we je ook alles over het IT-landschap. Hoe vat je als een echte professional een IT-project aan? Waarmee moet je rekening houden om een IT-project succesvol op te leveren? Dergelijke praktische handvaten reiken wij jou aan.

Na dit starttraject kan je je verder specialiseren. Ofwel kies je voor een technische richting, ofwel ga je voor de meer functionele aspecten van IT.

;

Software Crafter

Ben je een software crafter met een aantal jaar ervaring? Dan kan je je bij Continuum verder ontplooien tot specialist in een specifiek deeldomein van IT of in een specifieke technologie. Denk maar aan DevOps, Angular, Spring en Bigdata. Of je kan jouw expertise inzetten als solution architect, enterprise architect, …

Als specialist draag je daarenboven mee de verantwoordelijkheid voor de uitbouw van jouw tribe en voor het coachen van andere specialisten in spe.

Wat wij van een Java software craftsman verwachten

Gedrevenheid

Je bent gebeten door jouw vak en alles wat met IT en softwareontwikkeling te maken heeft.

Agile

Je hebt ervaring met de agile methodologie, waarden en principes.

Analytisch

Je combineert een sterke analytische geest met een kritische blik.

Grensverleggend

Complexe vraagstukken beschouw je als de ideale uitdaging.

Ervaring met de Java Stack

Je hebt reeds aantoonbare ervaring met de Java stack en aanverwante technologieën.

Teamspeler

Je wilt steeds bijleren en kennis delen met je collega’s en klanten.

Innovatief

Je hebt een innovatieve geest en staat open voor nieuwe uitdagingen.

Communicatief

Je bent communicatief sterk in zowel het Nederlands als het Engels. Frans is een plusje.

Wat jij van ons mag verwachten

Een no-nonsensebedrijfscultuur

Werken bij Continuum is werken in een fijne omgeving. Wij verschuilen ons niet achter regeltjes en structuren. Elke medewerker kan bovendien rekenen op persoonlijke begeleiding. En net zoals bij onze klanten gaan wij ook met onze medewerkers een langetermijnrelatie aan. Een relatie waarbij respect en waardering primeren.

Een competitieve verloning

Je mag van ons een competitief salarispakket verwachten met onder meer een bedrijfswagen, verzekering en extralegale voordelen.

Wij helpen je groeien

Samen met jou stellen we een uitdagend opleidingstraject – op jouw maat – samen. Wij zorgen er ook voor dat jij je kan focussen op inhoudelijk interessant werk. En dat je omringd bent met toegewijde en enthousiaste collega’s.

Een toffe werksfeer

Van het sinterklaasfeest en de familiedag tot onze jaarlijkse teambuilding: tussen het harde werken door maken we regelmatig tijd voor ons team. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.

Werk in je eigen regio

Onze klantenportfolio spreidt zich uit over gans vlaanderen. Hierdoor kunnen wij onze software crafters zoveel mogelijk tewerkstellen in hun eigen regio waardoor woon-werk verkeer beperkt wordt. Locatie van tewerkstelling is bij ons onderdeel van de langetermijnrelatie die wij willen met onze medewerkers.

Work hard. Play hard.

Onze jaarlijkse teambuildings zijn ondertussen legendarisch.
Maar wij grijpen ook andere momenten aan om samen met het team het glas te heffen. Zoals onze familiedag in de zomer en het Sinterklaasfeest voor de volledige Continuum-familie.
Want in een goed geolied team is het dubbel zo plezant om werken.

Onze vacatures

Wil je graag solliciteren voor één van onze vacatures, klik dan hieronder!

Leer ons kennen.

Het verhaal van Tom

Het verhaal van Stefan

Interesse?

Wil je nog niet onmiddellijk solliciteren voor één van onze jobs? Wil je eerst wat meer weten over ons bedrijf? Kom dan gerust eens een koffie drinken. Of vul onderstaand formulier in en dan nemen wij spoedig contact me jou op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Je mag ook een mailtje sturen naar careers@continuum.be

13 + 5 =

Nieuwsbrief

 

Regelmatig organiseren wij workshops en kennissessies en nodigen we interessante sprekers uit.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan zeker in via dit formulier.

Bedankt voor je registratie!

Pin It on Pinterest