Bored?

okt 24, 2018jobs

War on talent, wordt het genoemd. Of een “knelpuntberoep”… We moeten er geen doekjes om winden: het is niet eenvoudig om de beste talenten voor ons bedrijf aan te trekken. Het afgelopen jaar is ons dit aardig gelukt. Maar evident was het zeker niet. Wij maken er ook een punt van om niet samen te werken met recruiters en willen onze kandidaten graag persoonlijk leren kennen. Maar we zijn er nog niet! Wij zoeken nog tal van nieuwe collega’s om onze teams uit te breiden en om de basis van onze tribe (craftsmanship) nog sterker en krachtiger te maken.

Zit jij wat vast in je huidige job? Of ben je toe aan een nieuwe omgeving en nieuwe uitdagingen? Misschien is het dan tijd om eens rond je te kijken. Wij hebben tal van opportuniteiten in verschillende domeinen en op verschillende locaties. Waarom zou je ons een kans geven? Omdat wij onze medewerkers behandelen als sterren. Wij zijn een familiaal bedrijf en wij behandelen iedereen persoonlijk. Van zodra wij dat niet meer kunnen, zijn wij te groot geworden. Simpel.

Tribe day

Verschillende keren per jaar komen alle medewerkers gelijktijdig één dag intern om deel te nemen aan workshops, kennisdeling, brainstormsessies… Op die manier proberen wij de kennis over onze projecten heen te verspreiden en medewerkers uit hun comfortzone te halen. Deze tribe days dragen ook bij tot de hechte community die wij al zijn.

Opleidingen

Naast de tribe days organiseren wij nog tal van andere opleidingen, zowel intern als extern. De opleidingen zijn op maat van de carrière van onze crafters. Jaarlijks definiëren wij samen de doelstellingen die we dat jaar willen bereiken. Langs beide kanten.

Regionaal werken

Wij willen lange termijn relaties aangaan met zowel onze klanten als onze medewerkers. Daarom proberen wij steeds om onze crafters op projecten in hun eigen regio te laten werken. Met klanten over het ganse land, kunnen wij dat.

?

En uiteraard...

Uiteraard hebben wij hopen fun! Familiedagen, teambuilding, short-ski, drinks, sport….

Het loon is uiteraard niet de echte reden waarom je bij ons aan de slag zou gaan. Maar ook dat is meer dan markt-conform. Bovendien bieden wij tal van andere extra voordelen.

Wij zoeken versterking in verschillende domeinen. Bovendien zoeken wij ook lead-crafters. Personen die de leiding kunnen nemen in hun domein en mee de toekomst bepalen van ons bedrijf. Heb jij hierin ervaring of heb je de ambitie om je hierin te ontwikkelen? Dan is dit je kans!

5

Java crafters

Java, hibernate, spring, cloud, AWS…

5

Front-end crafters

React, Vue, Anglr, Javascript, HTML, CSS…

5

Mobile crafters

Android, iOS, React Native, Ionic…

5

AI crafters

Machine Learning, Tensorflow, Python…

5

e-Commerce crafters

AEM, Hybris, SAP Cloud…

5

Privacy consultants

GDPR, Risk analysis…

Meer weten?

Check onze vacatures of neem contact op om kennis te maken!

Bart Waterlot

Chief Craftsman

Heb je vragen over onze jobs? Of wil je weten hoe wij georganiseerd zijn, hoe wij onze medewerkers naar een hoger niveau tillen, wat wij je concreet te bieden hebben…?

Neem dan even contact met mij op! Of solliciteer dadelijk voor één van onze vacatures.

bart.waterlot|at|continuum.be

Meer lezen?

Aanverwante  Berichten

De eerste maanden van Crafter Benoît!

De eerste maanden van Crafter Benoît!

Een tijdje geleden hebben wij Benoît Liessens in onze Tribe mogen verwelkomen. Hoe heeft hij zijn eerste weken bij Continuum ervaren en wat heeft ervoor gezorgd dat hij in deze toch ietwat vreemde periode van Corona een nieuw avontuur is aangegaan?  Lees er meer over...

Software Craftsmanship

Software Craftsmanship

I’m into craftsmanship for a while now. But what is craftsmanship exactly? And more specifically: Software Craftsmanship? It is one of those things one can’t gather in one definition. Go on Google and give it a try: you will find tons of opinions.  I myself mainly...

Join our tribe!

Join our tribe!

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken tal van nieuwe collega's, voor verschillende van onze crafts en met verschillende expertise. Wij zoeken gemotiveerde crafters en guru's uit heel Vlaanderen. Door de spreiding van onze klanten, trachten wij steeds om je in je...