Continuum Logo Zwart

Continuum is een “Great Place To Work”

dec 10, 2019 | Great Place To Work

Continuum Consulting nv, de specialist in Java software ontwikkeling, werd dit jaar door de organisatie “Great Place To Work Institute” in België erkend als een van de beste bedrijven om voor te werken. Wederzijds vertrouwen en een vlakke structuur kenmerken Continuum. “Het hele jaar door focussen wij op persoonlijke ontwikkeling, kennisdeling, communicatie en fun. Dat draagt er allemaal toe bij dat onze Crafters voelen dat ze deel uitmaken van onze Tribe en zichzelf kunnen zijn binnen onze organisatie” zegt Bart Waterlot, Chief Craftsman.

De lijst van Great Place to Work is de enige werkgeverslijst waarbij zowel naar het medewerkers perspectief als naar het werkgeversbeleid wordt gekeken. Hiertoe dienen werknemers 58 stellingen te evalueren en wordt het werkgeversbeleid geëvalueerd door middel van een Culture Audit. Enkel organisaties die voldoende hoog scoren verdienen het label “Great Place To Work” en worden opgenomen in de lijst. 

Walter Martens, CEO van Continuum: “Wij zijn zeer trots op het label van “Great Place To Work” ! Bij een eerste deelname een dergelijk label behalen, is vrij uitzonderlijk. Wij zijn vooral trots op al onze Software Crafters die elke dag een meerwaarde betekenen voor onze klanten. Hun inzet en toewijding zijn de voornaamste redenen waarom Continuum elke dag nog geweldiger wordt om voor te werken.”

De resultaten van het Great Place to Work onderzoek tonen aan dat de medewerkers van Continuum vinden dat zij werken voor een organisatie die waarde creëert door middel van een focus te leggen op persoonlijke ontwikkeling, coaching en begeleiding doorheen hun carrière. Vooral de vlakke hiërarchische structuur en open communicatie worden door de medewerkers geapprecieerd en zorgen ervoor dat ze zich empowered voelen in alles wat ze doen.

WE are a Great Place to Work 1024x536 1

Over Continuum

Continuum spitst zich toe op software ontwikkeling in Java en alle technologieën die daaraan gerelateerd zijn. Binnen de Continuum Tribe wordt vakmanschap hoog in het vaandel gedragen. Vakmanschap dat gerealiseerd wordt door de toewijding en kennis van trotse Software Crafters! Reeds 12 jaar helpen zij klanten met het maken van gefundeerde en kwalitatieve keuzes bij het schrijven van state-of-the-art software toepassingen die klaar zijn voor de toekomst. 

Meer info over Continuum: https://www.continuum.be

 

Over Great Place to Work®

Al meer dan 30 jaar helpt Great Place to Work® wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Workplace. Great Place to Work® doet dat door begeleiding in de ontwikkeling van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Overal werkt GPTW met dezelfde onderzoeksmethode die begin jaren tachtig is ontwikkeld door de journalisten Robert Levering en Milton Moskowitz. GPTW werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 52 landen op alle continenten.

Meer info over Great Place to Work: https://www.greatplacetowork.be/en/about-us/mission