Continuum Logo Zwart

De eerste maanden van Crafter Benoît!

feb 24, 2021 | Company, Jobs

Een tijdje geleden hebben wij Benoît Liessens in onze Tribe mogen verwelkomen.
Hoe heeft hij zijn eerste weken bij Continuum ervaren en wat heeft ervoor gezorgd dat hij in deze toch ietwat vreemde periode van Corona een nieuw avontuur is aangegaan?  
Lees er meer over in het korte interview met Benoît! 

AdobeStock 212286178 Omgezet
Hoe heb je voor het eerst kennis gemaakt met Continuum?

Bart Waterlot en ik zijn al 3 jaar lang geconnecteerd via LinkedIn en pas in augustus 2020 heeft Bart mij gecontacteerd. Het feit dat ik niet meteen “besprongen” werd en dat ik niet met HR of een recruiter sprak maar wél met iemand uit het hart van Continuum, heeft mij overtuigd om de overstap te maken.

Én “a touch of Limburg” natuurlijk! 😉

Wat verwacht je van jouw carrière bij Continuum?

Na 10 jaar bij mijn vorige werkgever (en project) aan de slag te zijn geweest, was het tijd voor iets nieuws.
Ik wil graag mijn horizon verleggen en verbreden.

Craftsmanship binnen de organisatie verder uitwerken en een coachingsrol opnemen voor minder ervaren collega’s, is iets waar ik heel erg naar uitkijk.
 

Hoe zijn jouw eerste weken bij Continuum verlopen?

Gezien ik toch tijdens een ietwat vreemde periode bij Continuum ben gestart, keek ik er wat tegenop om digitaal kennis te maken met nieuwe collega’s. Ik was er een beetje bang voor dat de kennismaking op die manier stroef zou verlopen, maar die vrees was vast en zeker ongegrond. 

Ik heb met enkele collega’s 1-2-1 calls gehad en dat verliep eigenlijk echt op een aangename manier. De hele Tribe op 1 dag ontmoeten zou voor mij ook zeker niet gehoeven hebben want zoveel namen onthoud ik toch niet. 😉

Wat staat er op jouw wishlist voor de komende 5 jaar?

De voorbije 12 jaar heb ik frequent gereisd voor mijn werk, dat waren dan veelal werkbezoeken bij de klant. Het is fijn om ter plaatse een feeling te krijgen van de klant waarvoor je werkt en ook te kunnen voelen waar je juist naartoe werkt. Dat hoop ik zeker te kunnen blijven doen.

Wat Continuum betreft, zie ik me zeker mijn steentje bijdragen aan het geven van Tribe Talks die zowel intern als extern georganiseerd worden en het schrijven van blog posts.

Stay tuned! 

AdobeStock 239326573 1 scaled 1