Continuum Logo Zwart
Corona app

Onze allereerste post-Corona teambuilding

sep 7, 2021 | Company, Event, Fun, Great Place To Work

De organisatie

Eindelijk was het dan zover, na zoveel maanden thuiswerk en slechts virtuele events, mochten we opnieuw een fysieke teambuilding organiseren.

Bij Continuum hechten we veel belang aan inspraak, betrokkenheid en engagement van onze Crafters, dus de geïnteresseerden werden eerst lid gekroond van het feestcomité.

De hoofden werden bij elkaar gestoken, een datum werd geprikt en als activiteit werd er gekozen voor een golfinitiatie gevolgd door een barbecue en een avond met gezelschapsspellen. Het feestcomité heeft voor het event een aantal online meetings gehouden, om alles tot in de puntjes voor te bereiden en niks aan het lot over te laten!

Coronamaatregelen

Om het event zo corona-proof als mogelijk te laten doorgaan, mochten onze medewerkers kiezen of ze ofwel hun CoronaSafe app wilden laten zien met bewijs van dubbele vaccinatie, of een zelftest afnemen. Uiteraard werden er ook mondmaskers voorzien om binnen aan te doen, bij voldoende afstand mocht het mondmasker achterwege blijven.

Een dag vol plezier

Place to be: Flanders Nippon Golf Club in Hasselt

Na de ontvangst werden we ingedeeld in 4 groepen en onder begeleiding van ervaren golfinstructeurs werden we ingeleid in de wondere wereld van putten, chippen en de swingtechniek. Voor de ene lukte dit al beter dan voor de andere (dat is nog zacht uitgedrukt!).

 

Cntm037 scaled
Cntm075 scaled
Cntm142 scaled

BBQ Buffet 

Na deze geslaagde activiteit (onder een stralend zonnetje) was het tijd voor een gezellige, lekkere barbecue. Er was voor ieder wat wils!

Cntm196 scaled

Tijdens het eten was er ook een quiz voorzien om de nieuwe collega’s beter te leren kennen en konden we biertjes van de brouwerij Valduc proeven.

Uiteraard mocht ook een prijsuitreiking niet ontbreken. Zowel de winnaars van de quiz als de winnaars van de golfinitiatie kregen van ons een mooie prijs.

Cntm208 scaled
Cntm205 scaled

Koffie en boardgames

Na het dessert was er nog tijd voor een spelletje of gewoon gezellig wat bijkletsen.
Bij het naar huis gaan kreeg iedereen nog een leuk aandenken mee naar huis, namelijk Continuum golfballen.

Cntm237 scaled
Cntm231 scaled
Cntm218 scaled

De gevoelige plaat

Uiteraard mochten de fotografen van dienst niet ontbreken. Beiden hebben ze de hele dag alles op de gevoelige plaat vastgelegd! Er werden zowel sfeerbeelden gemaakt, alsook nieuwe profielfoto’s voor onze medewerkers.

Zin om deel uit te maken van onze Great Place to Work en Best Workplace? We zoeken nog nieuwe collega’s!

www.continuum.be/join-our-tribe

Cntm272 scaled
Cntm292 scaled
Schermafbeelding 2021 09 07 om 12.05.04