Blogpost

Tribe days | Wat en hoe?

Raising the bar for Java Software Development” is de missie van Continuum en al haar medewerkers. Om dit elke dag opnieuw waar te maken, steunen wij op het model van Software Craftsmanship:
  • Well Crafted software; duidelijke en herbruikbare code die is geschreven volgens een aantal principes en best practices
  • Steadily adding value; opleveren wat de klanten nodig hebben. Dat is niet noodzakelijk wat de klant initieel gevraagd heeft.
  • A community of professionals; onze vakkennis delen en leren van anderen
  • Productive partnerships; bouwen aan lange termijn relaties met medewerkers en klanten

Raising the bar for Java Software Development

Eén van de belangrijkste kenmerken van een software crafter is zijn brede basiskennis. Een software crafter moet met zoveel mogelijk aspecten van een IT project in aanraking gekomen zijn om een opdracht goed te kunnen uitvoeren. Het is pas mogelijk om expert te worden in een bepaald domein, indien je ook kan vergelijken met alternatieven of andere oplossingsdomeinen. Dat is waar een echte crafter, onder andere, het verschil kan maken.

Bij Continuum ondersteunen wij onze medewerkers (en hun vakmanschap) op verschillende manieren. Eén van die manieren is de organisatie van Tribe Days. Een aantal keren per jaar komen onze mensen samen op kantoor om van gedachten te wisselen en hun kennis te delen en/of uit te breiden. De sessies zijn zeer divers, gaande van diepgaand technisch over projectaanpak tot gewoonweg plezierig. 

 
Bekijk gerust het filmpje voor wat sfeerbeelden of kom de volgende keer de sfeer eens opsnuiven.