Continuum Logo Zwart

Wij zijn voor de tweede keer op rij bekroond tot een Great Place to Work!

jan 18, 2021 | Company, Great Place To Work

Continuum Consulting met hoofdzetel in Lummen, expert in Software Craftsmanship, verlengt zijn toegekend label als ‘Great Place to Work’ en wordt dit jaar opnieuw beloond met een GPTW-certificaat. Great Place to Work is de wereldwijde autoriteit op vlak van hoogwaardige werkculturen en onderzoekt werktevredenheid door middel van een anonieme medewerkersbevraging. “We zijn bijzonder trots dat we na zo een bizar jaar het zelfs nog béter gedaan hebben dan het jaar ervoor,” vertelt Bart Waterlot, Chief Craftsman. “We hechten veel belang aan deze onderscheiding omdat het niet willekeurig wordt toegekend, maar grotendeels gebaseerd is op feedback van onze medewerkers, oftewel onze Crafters zoals wij het zeggen.”

TD

Over Great Place to Work

Een organisatie mag zich een Great Place to Work noemen wanneer medewerkers vertrouwen hebben in het management, werkplezier ervaren en wanneer de teamspirit goed zit. Great Place To Work creëert, erkent en houdt gezonde werkculturen in stand. Hiervoor werken ze samen met hun officiële partner Vlerick, internationale Business School. Een onderzoeker van Vlerick begeleidt een organisatie stap voor stap naar een uitstekende werkomgeving aan de hand van een traject op maat.

Continuum

Continuum nam vorig jaar voor het eerst deel aan Great Place to Work, scoorde meteen hoog en ontving het Great Place to Work label. De scores zijn gebaseerd op voorafgaande bevragingen aan zowel de HR-afdeling als aan alle werknemers van het bedrijf. De antwoorden van medewerkers oefenen een sterke invloed uit en bepalen voor twee derde de eindscore. “Ook dit jaar slaagden we met glans op het objectieve onderzoek van het Great Place to Work Institute en dat in een toch wel zeer bizarre tijd. Daar zijn we uiteraard fier op”, vertelt CEO Walter Martens. Het IT-bedrijf hanteert een vlakke structuur wat bevorderend werkt voor de persoonlijke ontwikkeling van de Crafters, de onderlinge samenwerking en het optimaal functioneren van Continuum. “Een nog hogere score dan vorig jaar bevestigt dat we goed zijn in wat we graag doen: onze Crafters centraal zetten” zegt Bart Waterlot, Chief Craftsman.

Opmerkelijk resultaat

Op één vraag wist Continuum zelfs een perfecte score te behalen. 100% van de bevraagden gaven aan Continuum te ervaren als een goede werkgever. De vlakke structuur en transparante communicatie zorgen ervoor dat medewerkers steeds kunnen rekenen op het management en dat ze zich verbonden voelen met de Continuum Tribe. “We zien de erkenning van Great Place to Work als een groot compliment van en voor onze Crafters. Onze Software Crafters zijn de drijvende kracht achter onze groeiende organisatie. Hierdoor kunnen wij klanten nóg beter vakmanschap leveren en doen wij ons werk nóg liever”, aldus Walter Martens.

Lockdown aanpak

Bart Waterlot: “Op onze verschillende kantoren of thuis, wij willen onze Crafters goed soigneren en permanent de juiste ondersteuning bieden. Om tijdens de lockdown de motivatie hoog te houden, organiseerden we virtuele koffiemeetings en online kennissessies. Daarbovenop verstuurden we een verrassend COVID-pakket met digitale meeting kaartjes, alcoholvrije dranken en fruit naar onze werknemers. Ook Sinterklaas konden we niet aan ons voorbij laten gaan, daarom schakelden we een virtuele sint in. We blijven dus dichtbij onze Crafters maar wel op een veilige afstand.”

Continuum Tribe Day 2020 77 scaled 1
booth pic

Voor meer informatie

Walter Martens, CEO
+32 478 30 66 05
walter.martens@continuum.be

Bart Waterlot, Chief Craftsman
+32 494 91 53 37
bart.waterlot@continuum.be