Continuum Logo Zwart
.Java gilde Logo - Wit

Software Craftsmanship

WAT WE DOEN

MEER DAN FULL SERVICE

Analyse icon

DATA ANALYSES

Een opportuniteit uit een business model mappen, kan een obstakel vormen voor een organisatie om tot een data gerelateerde oplossing te raken.

Onze Crafters maken een analyse en creëren een realistisch verwachtingspatroon voor een mogelijke oplossing. Zij brengen alle facetten in kaart, gaande van change management tot data management.

Analyse icon
engineering icon

DATA ENGINEERING

Data op zich vormt niet (noodzakelijk/altijd/echt?) een meerwaarde. Via data engineering kunnen we data verzamelen, corrigeren, labelen… zodat deze data beschikbaar is voor Machine Learning oplossingen. Data engineering is fundamenteel binnen een project en zal vaak meer dan 80% van de projecttijd omvatten.

Data bezitten is niet voldoende. Correcte en bruikbare data die in real-time beschikbaar is, is dikwijls een noodzaak om naar een volgende fase van implementatie over te kunnen gaan. Het gebruik van een cloud omgeving en big data platformen zoals Kafka, Spark, … ondersteunen onze Crafters in deze expertise.

intelligence icon

MACHINE LEARNING IMPLEMENTATIE

Een Machine Learning (ML) Implementatie vergt een combinatie van software engineering,  data science en business feeling. De pure implementatie van het algoritme is slechts een deel van de puzzel. Een algoritme als Proof Of Concept ontwikkelen, is de eerste stap. Dat algoritme in productie krijgen en het daar houden is een facet dat vaak minder belicht wordt. Onze Crafters hebben daar ervaring mee en hebben reeds succesvolle implementaties in de vingers.

Concreet kan die methodologie toegepast worden op eender welke data vormen (tekst, beeld, tabulaire data, etc).

Continuum levert een meerwaarde met een A tot Z oplossing en een begeleidingstraject dat rekening houdt met jouw bedrijfscontext.

intelligence icon

OUR WAY OF WORK

CRAFTSMANSHIP

Craftsmanship is een begrip dat gebouwd is op 4 belangrijke pijlers – well-crafted software, steadily adding value, a community of professionals & productive partnerships – en biedt een raamwerk voor alle processen binnen onze organisatie.

Het feit dat die kwaliteitsprincipes terugkomen in alles wat wij als organisatie doen, onderscheidt ons van anderen.

WAT HOUDT ONS BEZIG?

TECH

Getriggerd?

Wil jij deel worden van onze Tribe?

Kunnen wij uw organisatie helpen?

Vragen over onze diensten?

TOCH IETS ANDERS?

ONZE ANDERE GILDES

Java
Java script logo

LAATSTE NIEUWS

BIJDRAGEN UIT ONZE TRIBE

.data.java.scriptCompany
Tribe Reads
Tribe Reads

Tribe Reads

Tribe Reads zijn binnen onze Tribe een succesvolle manier om kennis te verwerven. Maar naast kennis, is het ook een ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en om van gedachten te wisselen met collega's.   Wat zijn Tribe Reads? Tribe Reads zijn...