Continuum Logo Zwart

Jij bent al top?Wij maken je nog topper!

Wij zijn een Great Place To Work en behandelen onze medewerkers altijd al als sterren!

Maar nu doen we nog iets extra!

Teken je contract bij ons vòòr 31 januari 2022 en kies één van onderstaande extra’s.

Home office upgrade

Upgrade Home Office

Workation dubai

A workation in 2022

EV

Level Up EV

Styling home office

Heeft die ene ruimte in je woning nog geen functie? Of is je bestaande home office toe aan een (mega) upgrade?
Onze binnenhuisarchitect komt bij je langs om te bekijken hoe wij je een perfect-op-maat en ergonomisch thuiskantoor kunnen aanmeten.
Want zeg nu zelf: iedereen is toch een pak productiever in een fancy-pancy (of net niet) omgeving? Wij zijn ervan overtuigd: thuiswerk is een blijver. Deal with it.

Altijd al eens gedroomd om te weten hoe het is om te werken vanuit New York of Dubai? Naar het schijnt hebben ze daar internet en van ons krijg je een MacBook Pro. Geen reden dus om thuis te blijven. Tenzij je natuurlijk thuis dat fantastische home office hebt… Moeilijke keuze als je het ons vraagt.

Workation

Upgrade EV bedrijfswagen

Je hebt EV’s en je hebt EV’s. Bij ons krijg je er sowieso eentje, maar nu ééntje van die laatste categorie. Met een upgrade van je leasebudget rij je in een next-level EV van Audi, BMW, Mercedes, Polestar of Tesla. Laadfaciliteit voor thuis en onderweg, krijg je er bovenop! Zo kunnen jullie binnenkort samen de batterijen opladen…

Uiteraard hebben wij nog veel meer te bieden dan enkel dit! Wil je ontdekken wat? 

Meer weten?

Wil je meer weten over de voorwaarden van onze actie? Laat dan gerust van je horen. Of solliciteer ineens voor één van onze vacatures. Tijdens je sollicitatieproces bespreken we dan hoe wij je leven aangenamer kunnen maken! Trouwens: heb je zelf een voorstel? Een “nee” heb je, een “ja” kan je krijgen!

Icon WhatsApp

Je kan ons ook bereiken via WhatsApp op het nummer: +32 2 897 85 37