Continuum Logo Zwart

Join our tribe

ONZE TRIBE, IETS VOOR JOU?

Edelhert met overlay 1Luiaard met overlay 1

Heb jij het DNA van een Continuum Crafter en verdien jij een plaats in onze Tribe?

Crafters talking

Java Software Developer

Vlaanderen & Brussel

Front-end Developer

Vlaanderen & Brussel

Lead Cloud Platforms & Development

Vlaanderen & Brussel

gertd
{

Het moment dat ik voor de eerste keer door de deur van de piramide stapte, werd ik opgenomen in de familie, in de Tribe... Het voelde zelfs een beetje als thuiskomen.

Gert, Java Software Crafter
BartG
{

De net genoeg nonsense aanpak in een verwelkomende professionele uitdaging

Bart, Java Software Crafter
stefanb
{

Op een bepaald moment in je carrière, ga je op zoek naar meer zelfstandigheid. Dat heb ik gevonden bij Continuum. Continuum geeft je de ruimte om je werk bij de klant te doen, en begrijpt dat deze ruimte belangrijk is. Tegelijk laten ze je ook weten dat ze er altijd voor jou zijn, in de dagelijkse ondersteuning, maar ook met kleine attenties, respect en appreciatie voor je werk. Continuum heeft de juiste balans, niet enkel tussen werk en privé, maar ook tussen werkgever en klant. Dat vind ik belangrijk in een werkgever.

Stefan, Java Software Crafter

WAT WE BIEDEN

LIVE YOUR BEST LIFE

Er is een leven op het werk en een leven buiten het werk. We willen dat iedereen gezond is, vaak kan reizen, tijd heeft wanneer het nodig is, en de financiële middelen en ondersteuning heeft die hij verdient.

icons8 meeting room

Teamwork in een no-nonsense bedrijfscultuur

Werken bij Continuum is werken in een fijne omgeving. Wij verschuilen ons niet achter regeltjes en structuren. Elke medewerker kan bovendien rekenen op persoonlijke begeleiding. En net zoals bij onze klanten gaan wij ook met onze medewerkers een langetermijnrelatie aan. Een relatie waarbij respect en waardering primeren.

icons8 trust

Meer dan een competitieve verloning

Je mag van ons een competitief salarispakket verwachten met onder meer een bedrijfswagen, verzekeringen, nettovergoeding, maaltijdcheques en andere extralegale vergoedingen. Je krijgt van ons ook het beste materiaal om je job te doen!

icons8 growing plant

Aandacht voor persoonlijke groei

Samen met jou stellen we een uitdagend opleidingstraject – op jouw maat – op. Wij zorgen er ook voor dat jij je kan focussen op inhoudelijk interessant werk. En dat je omringd bent met toegewijde en enthousiaste collega’s.

icons8 champagne

Een werksfeer waar collega's graag samen tijd spenderen

Van het sinterklaasfeest en de familiedag tot onze jaarlijkse teambuilding: tussen het harde werken door maken we regelmatig tijd voor ons team. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.