Join our tribe! 

Wil jij de lat ook steeds hoger leggen?

Join our tribe !

Het spreekt voor zich: getalenteerde mensen willen samenwerken met andere getalenteerde mensen.

Een pionier… dat is wat we zoeken! Iemand die leergierig is, iemand die zich niet gewoon aan het plan houdt maar die anticipeert op verandering. Een teamspeler die de grenzen van softwareontwikkeling verlegt.

Wat kan jij voor ons doen?

Wij zoeken talent voor de volgende vacatures

Ja, ok… Maar…

wat hebben wij te bieden ?

No-nonsense bedrijfscultuur

Werken bij Continuum is werken in een fijne omgeving. Wij verschuilen ons niet achter regeltjes en structuren. Elke medewerker kan bovendien rekenen op persoonlijke begeleiding. En net zoals bij onze klanten gaan wij ook met onze medewerkers een langetermijnrelatie aan. Een relatie waarbij respect en waardering primeren.

Meer dan een competitieve verloning

Je mag van ons een competitief salarispakket verwachten met onder meer een bedrijfswagen, verzekeringen, nettovergoeding, maaltijdcheques en andere extralegale vergoedingen. Je krijgt van ons ook het beste materiaal om je job te doen!

Wij helpen je groeien

Samen met jou stellen we een uitdagend opleidingstraject – op jouw maat – op. Wij zorgen er ook voor dat jij je kan focussen op inhoudelijk interessant werk. En dat je omringd bent met toegewijde en enthousiaste collega’s.

Een toffe werksfeer

Van het sinterklaasfeest en de familiedag tot onze jaarlijkse teambuilding: tussen het harde werken door maken we regelmatig tijd voor ons team. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.

En natuurlijk een Great Place To Work