We are the human interface.

Don't just follow a plan. Respond to change.

Create, change, achieve.

There is no complexity. Only opportunity.

d

We are the human interface.

Don't just follow a plan. Respond to change.

Create, change, achieve.

There is no complexity. Only opportunity.

Uniek kwaliteitsmodel

Wij ontwikkelden een uniek kwaliteitsmodel om onze Java software crafters te ondersteunen, op te volgen en bij te sturen zodat zij elke dag het beste van zichzelf kunnen geven.

Wij komen graag toelichten hoe ons uniek model een meerwaarde kan betekenen voor uw bedrijf.

Software van een vakman

Het opleveren van werkende software vinden wij belangrijk. Maar nog belangrijker vinden wij het opleveren van software die gemaakt is volgens de regels van de kunst. Dit uit zich in onderhoudbaarheid, herbruik, schaalbaarheid en performantie. Dikwijls wordt er sterke focus gelegd op het zeer snel opleveren van werkende software, zonder rekening te houden met toekomstige noden zoals schaalbaarheid of performantie. Onze experts hebben deze principes in hun DNA.

Meerwaarde creatie

De wereld staat niet stil. Onze klanten moeten zich continu aanpassen aan nieuwe omstandigheden om hun klanten de meest optimale diensten te kunnen leveren. Daarom is het niet enkel belangrijk dat wij op deze veranderingen inspelen, maar dat wij onze klanten vandaag leveren wat zij morgen nodig hebben. Dit doen wij door pro-actief te zijn en innovatie toe te passen waar het effectief een meerwaarde heeft.

Community van kennis

Kennis kan enkel groeien wanneer zij gedeeld wordt. Daarom vinden wij het niet enkel belangrijk om samen te werken met anderen, maar ook onze kennis te delen. Enkel op die manier kunnen wij zelf ook bijleren en nog beter worden. Wij delen onze kennis in de eerste plaats intern, maar ook met de klant op het project of op onze events. Daarnaast zijn onze crafters actief in verschillende communities.

Lange termijn relatie

Als onze klanten groeien, dan groeien wij zelf ook. Daarom vinden wij het belangrijk om te bouwen aan een langetermijn relatie met onze klanten. Onze vakmensen zijn trots op hun werk en het bewijs daarvan is dat ze dikwijls lange tijd hun verantwoordelijkheid bij de klant opnemen.

Java zit in ons DNA

Technisch oriënteren wij ons rond Java en Java- gerelateerde technologiën. Wij gebruiken ons vakmanschap voor het aanwenden van bewezen en nieuwe technologie.

Onze mensen volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet en evalueren constant of nieuwe technologie voor onze klanten ook echt een toegevoegde waarde kan hebben. Innoveren doe je namelijk niet enkel om te innoveren, maar om effectief de klant een voordeel hieruit te laten halen.

Naast full-stack Java, voelen wij ons ook thuis in javascript, python, objective C, Swift…

Wij hebben wel een sterke affiniteit voor technologie, maar wij verliezen zeker niet de overige aspecten van IT uit het oog: business analyse, project management, architectuur… Het voordeel van onze organisatie is dat wij de ideale partner zijn om theorie om te zetten in praktische implementatie.

Bij onze klanten

Software development in embedded teams

Onze software crafters versterken uw team en delen graag hun kennis met u en uw mensen om uw business te laten groeien.

Of het nu de bedoeling is om een nieuw project op te starten, specifieke kennis te leveren of uw project terug op rails te zetten… onze vakmensen passen zich aan aan elke (moeilijke) situatie. Al onze medewerkers beschikken over een crafts(wo)man profiel en hierdoor brengen wij steeds de juiste persoon op de juiste plaats.

Onze medewerkers komen bij zeer veel klanten en komen terecht in zeer veel verschillende situaties en teams. Die ervaring passen zij permanent toe, ook in uw organisatie.

Crafted technology solutions

Wij hebben diepgaande kennis in een aantal bewezen technologiën en volgen de recentste ontwikkelingen op de voet. Wij zijn in staat om uw project van begin tot einde voor onze rekening te nemen. Dit doen wij zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor.

Wij leveren u ook graag advies over software architectuur, project aanpak of technische keuzes die u moet maken. Onze ervaring bij diverse klanten, maakt dat onze crafters de perfecte afwegingen kunnen maken gebaseerd op hun concrete ervaring.

Wij bieden ook verschillende opleidingen aan. Deze geven wij bij u in het bedrijf of bij ons op kantoor.

Training

Training is een essentieel onderdeel van het craftsmanship kwaliteitsmodel. Het cursusaanbod is afgestemd op enerzijds de minimale vereisten binnen het apprentice en crafters trainingsprogramma en anderzijds op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de community. Hierbij komen zowel technologische als methodische onderwerpen aan bod.

Ook onze klanten zijn welkom!

Ben je partner of klant bij Continuum dan mag je gratis deelnemen aan onze opleidingen. Opleidingen worden op regelmatige tijdstippen georganiseerd in ons kantoor te Lummen. Je ontvangt hiertoe ten gepaste tijden een uitnodiging. Schrijf je zeker in voor de nieusbrief om op de hoogte te blijven.

Zijn ook lid van onze tribe

.Net ontwikkeling en iOT

Java zit in ons DNA. Wij focussen ons dan ook op Java en aanverwante technologieën.

Ben je op zoek naar Microsoft/.Net expertise? Of heb je ondersteuning nodig in je IoT project? Dan verwijzen wij je graag door naar onze dochtermaatschappij Sirus. Zij zijn gevestigd en Merelbeke en delen onze waarden en passie.

Data protectie en privacy consultancy

Onze ‘Data Protection Officers’ geven u graag advies in verband met de nieuwe richtlijnen inzake privacy (GDPR) en helpen u met de opmaak en implementatie van uw data protectie plan.

Insights in unstructured data

Wij zijn een team van taalkundige knobbels en software engineers die de manier van analyse van ongestructureerde data opnieuw hebben uitgevonden. Enkele jaren onderzoek en ontwikkeling leidde tot ‘Anglr’. Onze eigen gepatenteerde aanpak van tekstanalyse. Anglr is onafhankelijk van ontologie, taxonomie of taal en kan werken met zeer grote datasets.