We are the human interface.

Don't just follow a plan. Respond to change.

Create, change, achieve.

There is no complexity. Only opportunity.

d

We are the human interface.

Don't just follow a plan. Respond to change.

Create, change, achieve.

There is no complexity. Only opportunity.

Uniek kwaliteitsmodel

Kiezen voor Continuum is kiezen voor een community van kennis en ervaring. Een trotse community waar onze teamleden zij aan zij met met onze klanten samenwerken. Steeds met de gezonde ambitie om als software crafter een aantoonbare meerwaarde te betekenen. En dat doen we op basis van een uniek kwaliteitsmodel.

Volgens de regels van de kunst

Uiteraard leveren we software op die werkt. Maar nog belangrijker: we leveren software op die gemaakt is volgens de regels van de kunst. Dat uit zich in het onderhoud, de mogelijkheid tot hergebruik, de schaalbaarheid en de performantie. Waar vele anderen focussen op een snelle oplevering, trekken onze software crafters resoluut de kaart van werkende software die daarenboven toekomstbestendig is.

Aantoonbare meerwaarde

Onze java crafters spelen een voortrekkersrol. Door elke opdracht met een open en kritische blik te bekijken. Door rekening te houden met de veranderingen waarmee onze klanten te maken krijgen. En door vooruit te blikken en te anticiperen. We denken dus steeds proactief mee met onze klanten en passen innovatie enkel toe als het effectief een meerwaarde betekent.

Community van kennis

Kennis kan enkel groeien wanneer zij gedeeld wordt. Daarom vinden wij het niet enkel belangrijk om samen te werken met anderen, maar ook onze kennis te delen. Enkel op die manier kunnen wij zelf ook bijleren en nog beter worden. Wij delen onze kennis in de eerste plaats intern, maar ook met de klant op het project of op onze events. Daarnaast zijn onze crafters actief in verschillende communities.

Langetermijnrelatie

Onze java software crafters vormen een trots en toegewijd team. Bij onze klanten én met onze klanten. Wij gaan dus steeds voor een langertermijnrelatie waarbij zowel onze klanten als wijzelf kunnen groeien. Dat dat geen loze woorden zijn, bewijzen de bestaande klanten die al jarenlang zij aan zij samenwerken met onze crafters.

Autoriteit in Java

Wij spitsen ons toe op Java en Java-gerelateerde technologiën. Dat gaat van full-stack Java tot Javascript, python, objective C, Swift, … Daarbij wenden we onze vakkennis zowel voor bewezen als voor nieuwe technologiën aan.

Onze software crafters volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied dan ook op de voet. Bovendien evalueren we steeds of een nieuwe technologie ook écht een toegevoegde meerwaarde is. Innoveren om te innoveren: daar doen wij niet aan mee. Want wij vinden dat onze klanten één of meerdere voordelen uit de innovatie moeten kunnen halen.

Naast het technologische aspect, hebben we ook oog voor andere IT-aspecten. Denk maar aan business analyse, project management, architectuur, … Al onze software crafters beheersen al die aspecten, waardoor we de uitgelezen partner zijn om die theoretische kennis te vertalen naar een praktische implementatie.

Bij onze klanten

Software crafters

Of je nu met een nieuw project wil starten, op zoek bent naar erg specifieke kennis of een project terug op de rails wil zetten, onze vakmensen passen zich aan de situatie aan. Hoe complex die ook is.

Dat kunnen we omdat al onze medewerkers over een crafts(wo)manprofiel beschikken. En zo weten we dus wie voor welk project de geknipte persoon is.

Daarenboven werken onze software crafters samen met heel diverse klanten en teams. En elke situatie is ook anders. Al die ervaringen en opgedane kennis nemen wij mee naar volgende projecten en klanten.

Advies & oplossingen

Dankzij onze verregaande kennis in een aantal bewezen technologieën kunnen wij elk project tot een goed einde brengen, zowel bij jou op locatie als vanuit ons eigen kantoor.

Bovendien volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet en gaan we steeds na of iets al dan niet een meerwaarde kan beteken voor onze klanten.

Onze software crafters verstrekken ook advies over software architectuur, gaan voor elk project na welke aanpak het beste is en weten welke technische keuzes voor het beste resultaat zorgen.

Dankzij hun ervaring bij klanten uit uiteenlopende sectoren en met zeer diverse IT-noden, kunnen onze software crafters steeds gefundeerde keuzes maken.

Training & opleiding

Training is essentieel in ons craftmanship kwaliteitsmodel. Enerzijds is ons cursusaanbod zo samengesteld dat nieuwe ontwikkelingen in de markt en de community aan bod komen. Anderzijds beantwoordt het aan de minimale vereisten binnen ons apprentice en crafters trainingsprogramma. Daarbij komen zowel technologische als methodische onderwerpen aan bod.

Ben je partner of klant van Continuum? Dan kan je gratis deelnemen aan onze trainingen en opleidingen, die doorgaan in ons kantoor in Lummen. Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van de geplande opleidingen.

Zijn ook lid van onze tribe

Data protectie en privacy consultancy

Onze ‘Data Protection Officers’ geven je graag advies in verband met de nieuwe richtlijnen inzake privacy (GDPR) en helpen je met de opmaak en implementatie van jouw data protectie plan.

Uw joker in e-commerce

We ontwikkelen, bouwen en onderhouden fantastische omnichannel ervaringen.
Vergeet mainstream. Weg met beperkingen en de zogenaamde regels.
Wij zijn de game-changers in high-end e-commerce, met de expertise om snel en ongeëvenaard op te leveren.
End-to-end oplossing van strategie tot implementatie en follow-up.
Wij zijn de troefkaart.
Ga nu all-in!

Insights in unstructured data

Wij zijn een team van taalkundige knobbels en software engineers die de manier van analyse van ongestructureerde data opnieuw hebben uitgevonden. Enkele jaren onderzoek en ontwikkeling leidde tot ‘Anglr’. Onze eigen gepatenteerde aanpak van tekstanalyse. Anglr is onafhankelijk van ontologie, taxonomie of taal en kan werken met zeer grote datasets.

.Net ontwikkeling en iOT

Java zit in ons DNA. Wij focussen ons dan ook op Java en aanverwante technologieën.

Ben je op zoek naar Microsoft/.Net expertise? Of heb je ondersteuning nodig in je IoT project? Dan verwijzen wij je graag door naar onze dochtermaatschappij Sirus. Zij zijn gevestigd en Merelbeke en delen onze waarden en passie.

Nieuwsbrief

 

Regelmatig organiseren wij workshops en kennissessies en nodigen we interessante sprekers uit.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan zeker in via dit formulier.

Bedankt voor je registratie!

Pin It on Pinterest