.data

Data is zonder twijfel “the-next-big-thing”.

Het nieuwe goud wordt het ook wel eens genoemd. Binnen een organisatie is data van strategisch belang. Het verzamelen, analyseren en interpreteren van data is niet altijd evident. 

Onze Data Crafters bekijken samen met u welke positieve impact de juiste analyse van uw data voor uw organisatie kan hebben.

Van big data tot machine learning. Van Spark, Hadoop,… tot Tensorflow.
En alles wat daartussen zit.

Wat we doen ?

.Data Services

Data Analyses

Een opportuniteit uit een business model mappen, kan een obstakel vormen voor een organisatie om tot een data gerelateerde oplossing te raken.

Onze Crafters maken een analyse en creëren een realistisch verwachtingspatroon voor een mogelijke oplossing. Zij brengen alle facetten in kaart, gaande van change management tot data management.

Data engineering

Data op zich vormt niet (noodzakelijk/altijd/echt?) een meerwaarde. Via data engineering kunnen we data verzamelen, corrigeren, labelen… zodat deze data beschikbaar is voor Machine Learning oplossingen. Data engineering is fundamenteel binnen een project en zal vaak meer dan 80% van de projecttijd omvatten.

Data bezitten is niet voldoende. Correcte en bruikbare data die in real-time beschikbaar is, is dikwijls een noodzaak om naar een volgende fase van implementatie over te kunnen gaan. Het gebruik van een cloud omgeving en big data platformen zoals Kafka, Spark, … ondersteunen onze Crafters in deze expertise.

Machine Learning Implementatie

Een Machine Learning (ML) Implementatie vergt een combinatie van software engineering,  data science en business feeling. De pure implementatie van het algoritme is slechts een deel van de puzzel. Een algoritme als Proof Of Concept ontwikkelen, is de eerste stap. Dat algoritme in productie krijgen en het daar houden is een facet dat vaak minder belicht wordt. Onze Crafters hebben daar ervaring mee en hebben reeds succesvolle implementaties in de vingers.

Concreet kan die methodologie toegepast worden op eender welke data vormen (tekst, beeld, tabulaire data, etc).

Continuum levert een meerwaarde met een A tot Z oplossing en een begeleidingstraject dat rekening houdt met jouw bedrijfscontext.

Wat houdt ons bezig ?

TECH

Nog wat lezen ?

.DATA Nieuws

Realisatie

Een greep uit onze 
customer cases