.JAVA

Java zit in ons DNA.

Wij stonden mee aan de wieg van Java development in Vlaanderen. Door deze jarenlange expertise zijn wij de ideale partner voor java development in uw organisatie.

Wij werken met verschillende Java ecosystemen: Spring, JEE… cloud of niet.
Het spreekt natuurlijk voor zichzelf dat wij ook expert zijn in verschillende aan java gerelateerde technologieën zoals: AWS, Docker, Kotlin, Kubernetes…

Wat we doen ?

.java Services

Crafted projects

Door middel van onze agile aanpak, realiseren wij samen met u state-of-the-art oplossingen voor uw business. Door onze jarenlange ervaring, onze flexibele Crafters en een intensieve samenwerking met onze klanten kunnen wij echt vakmanschap afleveren.

Wij bouwen uw project bij ons op kantoor of bij u op locatie.

On site Craftsmanship

Wij versterken uw bestaand team met onze uitgebreide expertise in Java.

Onze Crafters hebben jarenlange ervaring binnen verschillende sectoren. Daardoor vormen zij een grote meerwaarde voor uw bestaande teams.

Evolutionary Architecture

In de snel veranderende wereld is er behoefte aan een software architectuur die even snel mee kan evolueren. Wij kiezen ervoor om een architectuur niet volledig vooraf te definiëren, maar om een architectuur op te zetten die kan evolueren.

Domain Driven Design is één van de technieken die we toepassen om af te stappen van de -niet onderhoudbare- monoliet.

Wij staan open voor innovatie, maar wij innoveren niet “om te innoveren”. Wij innoveren enkel als dit een meerwaarde biedt voor de klant.

Wat houdt ons bezig ?

TECH

Nog wat lezen ?

.Java Nieuws

Realisatie

Een greep uit onze 
customer cases