Gildes 

Meer dan fullservice

Onze gildes

Java is de core business en specialiteit van onze organisatie maar dat wil niet zeggen dat we ons niet thuisvoelen in andere vakgebieden. Zo zijn onze Software Crafters ook ervaren in Front-End development en AI.

Java logo

.java

Java script logo

.script

Java script logo

.data

Gildes?

WTF?

Simpel: je kan niet alles doen en dat dan ook nog goed doen.
Wat we doen, willen we nu eenmaal goed doen.
Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te focussen op deze drie domeinen en om daarin dag op dag nog beter te worden.

Wat we doen

Wat kunnen we voor jou doen?

Van Idee tot oplevering

Wij realiseren uw project van idee tot oplevering. Hoewel wij van nature voornamelijk technisch georiënteerd zijn, hebben wij ook een uitgebreide expertise opgebouwd inzake Business Analyse, Functionele Analyse en Project Management. Op die manier zijn wij een ideale partner om uw project van A tot Z af te leveren.

Wij realiseren onze projecten zowel on-site bij de klant als off-site bij ons op kantoor. Uiteraard werken onze Crafters steeds nauw samen met onze partners.

Training en opleiding

Onze Crafters delen graag hun kennis en geven diverse trainingen in verschillende domeinen. Ook met externe lesgevers werken wij regelmatig samen. Wij kunnen al onze trainingen aanpassen aan de noden van uw team.

Ben jij een software developer die op zoek is naar extra training omtrent een bepaald topic, neem dan zeker contact met ons op.

Wist je dat wij erkend zijn door de KMO-portefeuille voor het geven van opleidingen?

Audit en advies

Wenst u graag een objectieve en onafhankelijke kijk op uw project, architectuur of codebase? Onze ervaren Crafters geven u zeer snel uitgebreid advies met suggesties voor veranderingen of verbeteringen. In samenspraak met u of uw team, stellen we een plan op om dit te realiseren. 

Wist je dat wij erkende zijn door de KMO-portefeuille voor het geven van advies?

On site craftsmanship

Wij versterken uw team met onze expertise. Onze Crafters hebben jarenlange ervaring in zeer uiteenlopende sectoren opgebouwd. Daardoor vormen zij een grote meerwaarde voor uw bestaande teams.

Omdat Craftsmanship in ons DNA zit, introduceren onze Crafters de waarden van kwaliteit, kennisdeling en vakmanschap in uw team en zo op korte en lange termijn een positief effect op uw organisatie hebben.

Coaching

Heeft uw team coaching nodig binnen een specifiek domein? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien zowel technische als projectmatige coaching. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het introduceren van een nieuwe technologie (denk maar aan Kubernetes, migratie naar de Cloud, Machine Learning, …) zodat uw team op die manier heel snel up-to-speed is. Daarnaast bieden wij ook Agile coaching aan om de processen in uw team te optimaliseren.

Architectuur

Serverless, microservices,  cloud, … Samen met u bouwen wij een software architectuur die klaar is voor de toekomst. We bespreken de doelstellingen van uw project en vertalen ze naar een robuuste (clean) architectuur.

Wij goochelen niet met de laatste nieuwe trends, maar innoveren enkel als dat voor uw business een meerwaarde biedt.

Realisatie

Een greep uit onze 
customer cases