Continuum Logo Zwart

Bedankt voor je sollicitatie! Het is ongetwijfeld het begin van iets moois!

Walter sitting on GPTW Cube

Wij gaan even rond het kampvuur zitten met onze tribe om je sollicitatie te bespreken. Wij nemen spoedig contact op!

Hieronder vind je ondertussen nog eens de sollicitatie procedure. De eerste stap is in ieder geval gezet!

Sollicitatie procedure

CANDIDATE JOURNEY

Cultural Fit

Tijdens de cultural fit proberen we te ontdekken of jij qua persoonlijkheid een match bent voor onze Tribe. Wij zoeken namelijk niet enkel een sterk technisch profiel, maar ook iemand die de waarden van ons bedrijf mee kan uitdragen.

Technisch interview

Wij houden niet zozeer van het klassieke spervuur interview. Wij spreken liever van een developer tot developer gesprek waarin één van onze Crafters zal nagaan hoe ver jij staat in je loopbaan en op welke manier jij nog kan leren van ons en wij van jou.  Het is voor jou ook de kans om te ontdekken waar onze Crafters dagdagelijks mee bezig zijn. Stel dus zelf ook gerust vragen.

Aanbod

Tijdens dit gesprek spreek je met iemand van het management. Op basis van de eerdere gesprekken werken wij een aanbod uit, volledig op jouw maat.  Hopelijk voldoen we aan je verwachtingen en jij aan de onze.

Welcome to the Tribe

Nadat jij je beslissing hebt genomen en je contract is getekend, mag je je een volwaardig lid van onze Tribe noemen. Nog enkele weken en je kan officieel van start gaan. Welkom alvast in onze Best Workplace.

Continuum Crafters in Raft