Continuum zoekt lead software crafters om mee te bouwen aan de toekomst!

Wij zoeken diverse lead software crafters om onze verschillende crafts voor te bereiden op de toekomst!

Ik heb innovatie in ons DNA geïnstalleerd door onze aanpakken te optimaliseren

Stefan – Lead Software Crafter

Ik werk als craft lead voor Continuum en ben verantwoordelijk voor enerzijds het totale beheer van onze projecten en anderzijds om onze eigen dienstverlening af te stemmen aan de evoluerende behoeftes van de markt.

Ik draag actief bij aan het continu optimaliseren van onze aanpak. Vandaag werk ik bvb actief aan het opzetten van een Continuous delivery waarbij we het volledige deploy process stap voor stap aan het omvormen zijn van een manueel beschreven plan naar een volledig geautomatiseerd proces.

Ik zorg ervoor dat ik de gezichtspunten van de collega’s mee in beschouwing neem, zodat zij de waarde van de verbeterde aanpakken ook echt zien en ook zelf enthousiast worden om deze volop te implementeren. Ik beheer de budgetten en tijdslijnen om onze projectdoelstellingen te halen en overleg regelmatig met de collega’s rond de haalbaarheid van nieuwe technologie en frameworks: Hoe passen deze in het design, de architectuur, optimale gebruiksvriendelijkheid en hoe zit het met de toegevoegde waarde (gaat het probleem van de klant met deze technologie ook effectief opgelost worden)? Ik dien hierbij zowel mijn eigen agenda te organiseren als te kijken hoe er een planning kan opgemaakt worden waarin de interne en externe prioriteiten gerespecteerd worden. Ik zorg ervoor dat de collega’s in mijn vakdomein zich kunnen focussen op wat echt speelt en dat zij de juiste begeleiding en middelen krijgen om hierin expert te worden.
We zijn ‘één’ maar toch allemaal anders met eigen kwaliteiten en eigen meningen, visies en overtuigingen. Die kunnen best wel eens afwijken van elkaar. Ik geloof echter dat in die spanning het potentieel zit om te innoveren. Al is het best een uitdaging om de neuzen in dezelfde richting te krijgen, ik haal er bijzonder veel voldoening uit.

Of bekijk onze vacatures

Of lees het verhaal van Tom

Nieuwsbrief

 

Regelmatig organiseren wij workshops en kennissessies en nodigen we interessante sprekers uit.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan zeker in via dit formulier.

Bedankt voor je registratie!

Pin It on Pinterest