Continuum zoekt software crafters om samen met Tom het verschil te maken.

 

De kunst van vakmanschap

Tom – Java Software Crafter

Ik werk voor Continuum. Samen met de collega’s maken we er een erezaak van om development op nieuwe hoogtes te brengen. Ik ben als software crafter verantwoordelijk om onze klanten adviezen te geven rond technologieën & functionele oplossingen met als uiteindelijk doel de best mogelijke oplossing voor hen te ontwikkelen. Door samen te werken met andere mensen binnen onze tribe en in de community, blijf ik op de hoogte van de laatste trends en technologie. Ik onderzoek hoe we die nieuwe en verbeterde technologieën kunnen integreren door relevante case studies uit te werken (al dan niet voor klanten). Deze vertaal ik naar manieren om performantie-verbeteringen in functionele en technische ontwerpen te realiseren.

Onlangs heb ik een applicatie geïntroduceerd die een aantal eenvoudige manuele handelingen vervangt waardoor er minder menselijke fouten mogelijk zijn. Ook heb ik voorgesteld docker in het development / release / deploy proces te gebruiken en dat is enthousiast door de collega’s en technical leads onthaald. Ik heb geleerd dat de kleinste ideeën en technische innovaties vaak een groot verschil kunnen maken in de totale doorlooptijd van software ontwikkeling. Ik zorg ervoor dat ik niet alleen mijn eigen doelstellingen en deliverables realiseer, maar ook het team efficiënt samenwerkt.  Door bvb code reviews tijdig te plannen, kan de tester sneller met zijn werk beginnen en dat versnelt de volledige flow. Ik plan en organiseer mijn eigen tijd en zorg dat ik kan anticiperen op eventuele uitdagingen. Immers, door op een wendbare manier met de planning om te gaan, kunnen we de extra mile afleggen voor onze klanten. Dit is onze klanttevredenheid al meermaals ten goede gekomen.
Samen met klant en collega vorm ik één team. Mijn proactieve houding helpt me veel te absorberen waardoor ik al een behoorlijke weg heb kunnen afleggen. Ik word erg gewaardeerd door klant en collega voor het verschil dat ik al heb kunnen maken en daar ben ik best trots op.

Of bekijk onze vacatures

Of lees het verhaal van Stefan

Nieuwsbrief

 

Regelmatig organiseren wij workshops en kennissessies en nodigen we interessante sprekers uit.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan zeker in via dit formulier.

Bedankt voor je registratie!

Pin It on Pinterest