Continuum Logo Zwart

Continuum bij 10 beste werkgevers in België

mrt 22, 2021 | Company, Great Place To Work, Jobs

Continuum Consulting uit Lummen, expert in Java development, nam in januari voor de tweede keer op rij het Great Place To Work label in ontvangst en valt nu, twee maanden later, opnieuw in de prijzen. Uit het jaarlijkse “Best Workplaces” onderzoek van de Vlerick Business School komt het Lummense IT-bedrijf naar voren als één van de 10 beste werkgevers in België. “Het Best Workplaces label is een appreciatie voor onze fantastische Crafters, een bevestiging dat we goed bezig zijn én een aanmoediging om zo verder te gaan,” zegt een trotse Bart Waterlot, Chief Craftsman.

IMG 6373 scaled 1

Continuum breidt zijn palmares verder uit. Naast het GPTW-certificaat, heeft het IT-bedrijf het Best Workplaces label voor kleine en middelgrote organisaties in de wacht gesleept. Het label dient als erkenning voor sterk werkgeverschap en een mensgerichte organisatiecultuur. Vooral in onzekere coronatijden is het een uitdaging en een prioriteit om te investeren in werktevredenheid. Best Workplaces bedrijven grepen de kans om te groeien: zoeken naar nieuwe manieren om met elkaar in contact te komen, toewijding tonen en creatief zijn in de manier waarop ze voor hun mensen zorgen. “Al weten onze crafters dat ze altijd bij het management kunnen aankloppen, toch vinden we het uiterst belangrijk dat we dit tonen met concrete acties gaande van een goed coronabeleid, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling tot originele verrassingspakketten. Wij plukken dagelijks de vruchten van een proactieve aanpak gestoeld op wederzijds vertrouwen”, vertelt Managing Partner Walter Martens.

Best Workplaces lijst

Enkel bedrijven met de hoogste scores op het Great Place To Work onderzoek veroveren een plaats in de top van Best Workplaces. De resultaten van het medewerkersonderzoek en de evaluatie van het werkgeversbeleid bepalen welke organisaties kans maken op de titel van beste werkgever in België. “De inbreng van onze medewerkers is van groot belang om inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van onze organisatie. 100% van de werknemers gaf via een objectieve bevraging aan dat ze Continuum als goede werkgever ervaren. Dat maakt ons ontzettend fier”, aldus Bart Waterlot.

Great Place to Work certificaat

Continuum kwam begin dit jaar opnieuw uit de bus als Great Place To Work. Dit is een erkenning voor bedrijven die investeren in werkplezier en een goede teamspirit. Continuum blinkt uit met zijn vlakke structuur en transparante communicatie waardoor werknemers gehecht zijn aan de Continuum Tribe. Met het “Beste Workplaces” label, dat door dezelfde organisatie wordt toegekend als Great Place To Work, ranken ze nog een divisie hoger!

Schermafbeelding 2021 03 17 om 14.13.08

Voor meer informatie

Walter Martens, CEO
+32 478 30 66 05
walter.martens@continuum.be

Bart Waterlot, Chief Craftsman
+32 494 91 53 37
bart.waterlot@continuum.be