Continuum Logo Zwart
Script
Java
Data

WAT WE DOEN

MEER DAN FULL SERVICE

VAN IDEE TOT OPLEVERING

Wij realiseren uw project van idee tot oplevering. Hoewel wij van nature voornamelijk technisch georiënteerd zijn, hebben wij ook een uitgebreide expertise opgebouwd inzake Business Analyse, Functionele Analyse en Project Management. Op die manier zijn wij een ideale partner om uw project van A tot Z af te leveren.

Wij realiseren onze projecten zowel on-site bij de klant als off-site bij ons op kantoor. Uiteraard werken onze Crafters steeds nauw samen met onze partners.

TRAINING EN OPLEIDING

Onze Crafters delen graag hun kennis en geven diverse trainingen in verschillende domeinen. Ook met externe lesgevers werken wij regelmatig samen. Wij kunnen al onze trainingen aanpassen aan de noden van uw team.

Ben jij een software developer die op zoek is naar extra training omtrent een bepaald topic, neem dan zeker contact met ons op.

Wist je dat wij erkend zijn door de KMO-portefeuille voor het geven van opleidingen?

AUDIT EN ADVIES

Wenst u graag een objectieve en onafhankelijke kijk op uw project, architectuur of codebase? Onze ervaren Crafters geven u zeer snel uitgebreid advies met suggesties voor veranderingen of verbeteringen. In samenspraak met u of uw team, stellen we een plan op om dit te realiseren. 

Wist je dat wij erkende zijn door de KMO-portefeuille voor het geven van advies?

ON SITE CRAFTSMANSHIP

Wij versterken uw team met onze expertise. Onze Crafters hebben jarenlange ervaring in zeer uiteenlopende sectoren opgebouwd. Daardoor vormen zij een grote meerwaarde voor uw bestaande teams.

Omdat Craftsmanship in ons DNA zit, introduceren onze Crafters de waarden van kwaliteit, kennisdeling en vakmanschap in uw team en zo op korte en lange termijn een positief effect op uw organisatie hebben.

COACHING

Heeft uw team coaching nodig binnen een specifiek domein? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien zowel technische als projectmatige coaching. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het introduceren van een nieuwe technologie (denk maar aan Kubernetes, migratie naar de Cloud, Machine Learning, …) zodat uw team op die manier heel snel up-to-speed is. Daarnaast bieden wij ook Agile coaching aan om de processen in uw team te optimaliseren.

ARCHITECTUUR

Serverless, microservices,  cloud, … Samen met u bouwen wij een software architectuur die klaar is voor de toekomst. We bespreken de doelstellingen van uw project en vertalen ze naar een robuuste (clean) architectuur.

Wij goochelen niet met de laatste nieuwe trends, maar innoveren enkel als dat voor uw business een meerwaarde biedt.

Vragen?

MEER WETEN OVER ONZE SERVICES?

OUR WAY OF WORK

CRAFTSMANSHIP

Craftsmanship is een begrip dat gebouwd is op 4 belangrijke pijlers - well-crafted software, steadily adding value, a community of professionals & productive partnerships - en biedt een raamwerk voor alle processen binnen onze organisatie.

Het feit dat die kwaliteitsprincipes terugkomen in alles wat wij als organisatie doen, onderscheidt ons van anderen.

PARTNERS AAN HET WOORD

Logo VDL NedCar

Door onze lange termijn relatie met Continuum, kennen de Java Software Crafters onze fabriek door en door. Zij zijn de ideale partner om onze IT strategie mee uit te werken en zij zien onze snel veranderende omgeving als een opportuniteit om met kleine veranderingen, continu verbeteringen door te voeren.

Logo Sony

Continuum supported us to research, select and implement a complete new critical middleware, for our smart medical processing platform. Technology strategy, architectural design and implementation have been addressed with a multidisciplinary team of eSATURNUS-Sony and Continuum members.  Operational efficiency and implementation quality at their best. So much more than just consulting… !

Dexis Belgium Logo

Phoebe bewijst dat duurzame samenwerking tot succesvolle resultaten leidt. De bijzondere en waardevolle samenwerking met Continuum, maar ook de IT teamleden en enkele business stakeholders is hier het beste voorbeeld van. Phoebe is een ‘never ending story’