NOT just java

Java is de rode draad die verweven is doorheen onze organisatie maar verder zijn onze Software Crafters ook gespecialiseerd in Front-End development en AI. 

Dat is dan ook de reden dat wij onze specialisaties in drie verschillende groepen onderverdelen: .Java, .Script en .Data.

.Java

Wij werken in verschillende Java ecosystemen: Spring, JEE… cloud of niet.
Uiteraard zijn wij ook expert in verschillende gerelateerde technologiën: AWS, Docker, Kotlin, Kubernetes…

.Script

Javascript en Typescript zijn ons ding. Wij doen projecten in Angular, React, Vue en andere frameworks.

.Data

Van bigdata tot machine learning. Van Spark, Hadoop… tot Tensorflow.
En alles wat ertussen zit.

 Advies

 

Onze Software Crafters verstrekken ook advies over software architectuur en gaan voor elk project na welke aanpak het beste is en weten welke technische keuzes voor het beste resultaat zorgen.

Dankzij hun ervaring bij klanten uit uiteenlopende sectoren en met zeer diverse IT-noden, maken onze software crafters steeds gefundeerde keuzes. 

 TRAINING EN OPLEIDING

 

Training is essentieel in ons Craftmanship kwaliteitsmodel. Daarbij komen zowel technologische als methodische onderwerpen aan bod. Zo organiseren wij 3x per jaar een Tribe Day. Dat is een dag waarop al onze Crafters samenkomen en ze kunnen deelnemen aan workshops die door externe partijen gegeven worden of door een van onze Crafters zelf. Verder worden er avondsessies en opleidingen georganiseerd, gaan onze Crafters naar internationale conferenties en is er ook een leesgroep. 

 

Ben je een partner van ons? Dan kan je gratis deelnemen aan onze trainingen en opleidingen. Wij delen onze kennis niet enkel graag intern maar ook extern. 

Houd onze sociale media goed in de gaten want daar delen wij de informatie van de workshops en opleidingen mee. 

  KMO PORTEFEUILLE

 

Ben jij een Vlaamse KMO? Dan kom je in aanmerking om financiële steun te krijgen wanneer Continuum jouw advies verleent of wanneer je een opleiding bij ons volgt of door ons laat verzorgen.

Continuum Consulting NV is geregistreerd als dienstverlener bij het Vlaams Gewest voor advies onder het registratienummer DV.A222760 en voor opleiding onder het registratienummer DV.O222759.

Meer informatie over de KMO Portefeuille vind je op de website van Vlaio

Ben jij een expert in Java, Javascript of Machine Learning?

Welcome home, onze Tribe wilt jou graag ontmoeten!

Pin It on Pinterest