Continuum Logo Zwart
Great Place To Work 2022

Continuum is in 2022 opnieuw Great Place To Work

jan 10, 2022 | Company, .data, .java, .script, Great Place To Work

Continuum is in 2022 opnieuw een Great Place To Work!

Wij kunnen het jaar alvast goed starten! Bij de bevraging op het einde van 2021 hebben onze medewerkers Continuum opnieuw bekroond als “Great Place To Work”.

Voor het derde jaar op rij mogen wij dat label op onze spreekwoordelijke borstkas spelden.

Badge Great Place To Work 2022

En of we trots zijn…

 

Meer nog dan de voorbije jaren. De pandemie heeft er in het algemeen voor gezorgd dat bedrijfsculturen en het “happy at work” gevoel onder druk staan. Dat blijkt ook uit de globale cijfers. Maar dat is niet het geval bij Continuum, blijkt uit onze resultaten. Wij zijn er op geen enkel vlak op achteruit gegaan. Integendeel!

Zowat al onze medewerkers hebben de bevraging ingevuld en maar liefst 98% van onze medewerkers vindt Continuum “A Great Place To Work”. Op alle andere stellingen uit de bevraging haalden we een gemiddelde score van 96%. Het domein waar we het hoogst scoren, klokt af op 98%. Het domein waar we het laagst scoren, op 91%. We kunnen dus (gelukkig maar) niet echt spreken van hoogtes en laagtes. De resultaten zijn vrij consistent en vooral heel goed.

%

"Great Place To Work" stelling

%

Gemiddelde score op alle stellingen

Crafter Wouter with GPTW Cube

Wat waarderen onze medewerkers dan echt het meest?

Domeinen waar we het hoogst scoren zijn Rechtvaardigheid, Ondersteuning, Integriteit, Leiderschap, Competentie, Respect, Geloofwaardigheid… Kunnen we nog verbeteren? Uiteraard, we scoorden (nog) geen 100%. Verbeteren kan dus nog altijd. En daar zetten we jaar na jaar op in. Hopelijk kunnen we binnen een paar maanden ook het label “Best Workplaces” vernieuwen.

Wil jij onze Great Place To Work nog beter maken?

 

Bekijk dan zeker even onze vacatures en wordt een deel van onze fantastische tribe!

Meme - Walter CEO not stressful