Life's too short to work somewhere you don't want to.

Blogpost

Continuum opnieuw bij beste werkgevers in België

Het consultancybedrijf Continuum Consulting uit Lummen komt uit het jaarlijkse ‘Best Workplaces’-onderzoek van de Vlerick Business School opnieuw naar voren als één van de beste werkgevers in België. “Dit is een appreciatie voor onze fantastische Crafters, een bevestiging dat we goed bezig zijn én een aanmoediging om zo verder te gaan”, zegt een trotse Bart Waterlot, Chief Craftsman.

Continuum breidt haar palmares verder uit. Naast het GPTW-certificaat dat het bedrijf al drie keer op rij behaald heeft, heeft het IT-bedrijf het Best Workplaces-label voor de tweede keer op rij in de wacht gesleept. Het label dient als erkenning voor sterk werkgeverschap en een mensgerichte organisatiecultuur.

Coronatijden

Best Workplaces 2022 300x300 1

Best Workplaces-bedrijven hebben in corona tijden één ding gemeenschappelijk: ze grepen de kans om te groeien door te zoeken naar nieuwe manieren om met elkaar in contact te komen. Toewijding en creativiteit bleken sleutelwoorden. “Al weten onze Crafters dat ze altijd bij het management kunnen aankloppen, toch vinden we het uiterst belangrijk dat we dit tonen met concrete acties gaande van een goed corona beleid, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling tot originele verrassingspakketten”, vertelt Managing Partner Walter Martens. “We hebben in de afgelopen twee jaren getracht om op creatieve manieren het contact met onze medewerkers te behouden, zowel digitaal als fysiek. We wilden absoluut vermijden dat onze goede bedrijfscultuur zou verwateren. De vernieuwing van ons Best Workplace label bewijst dat we hierin meer dan geslaagd zijn.”

 

 

“98% van de werknemers gaf via een objectieve bevraging aan dat ze Continuum als een Best Workplace ervaren. Dat maakt ons ontzettend fier”, besluit Bart Waterlot. “Nu focussen we ons met positieve energie op het post-corona tijdperk dat vol zit met nieuwe en mooie uitdagingen voor ons bedrijf.”

Social media BPTW 2022
 

Continuum is gespecialiseerd in Java development, Front-end development en data engineering. Er werken 75 Software Crafters voor het bedrijf dat inmiddels veertien jaar bestaat. 

Bart Waterlot

Bart Waterlot

Chief Craftsman