Logos THF Groep

Blogpost

PERSBERICHT: Limburgse holding sluit aan bij Alan Allman Associates

Limburgse holding sluit aan bij Alan Allman Associates

Succesvolle Continuum, Sirus, Digitalum en Privatum kiezen voor groei en internationalisering.

 

Lummen – Sinds deze week is de aansluiting van The Human Factory bij Alan Allman Associates officieel. The Human Factory is de financiële entiteit boven de succesvolle bedrijven Continuum, Sirus, Digitalum en Privatum, met hoofdzetel in Lummen. Alan Allman Associates, opgestart in 2009, is genoteerd aan de Franse beurs Euronext en bestaat uit een ecosysteem van consultancy bedrijven die gespecialieerd zijn in digitale transformatie. Een business accelerator, als het ware. “We zijn ervan overtuigd dat dit de volgende stap is in de ontwikkeling van onze organisaties en we hiermee onze ambities voor groei, internationalisering en samenwerking kunnen waarmaken”, aldus Walter Martens en Jeroen Wijnen van The Human Factory.

 

The Human Factory is ontstaan vanuit Continuum Consulting NV dat in 2007 werd opgericht door Walter Martens en Jeroen Wijnen. Ze vertellen: “Intussen telt onze holding meerdere entiteiten die allen vanuit hun eigen expertise gericht zijn om de klant bij te staan in hun digitale transformatie. Continuum met hun expertise in Java Software Craftmanship, Sirus met focus op IoT en Smart City solutions, Privatum met oog voor informatieveiligheid en privacy en Digitalum als cx en e-commerce game changers.”

Business accelerator
De deal met het Franse, beursgenoteerde (EURONEXT) bedrijf Alan Allman Associates is rond. Hun ecosysteem fungeert als een business accelerator en biedt overkoepelende ondersteuning op vlak van HR, marketing, opleidingen en sales met als doel om de bedrijven binnen hun groep (zo’n 20-tal) te laten samenwerken en elkaar te versterken. “In onze zoektocht naar de volgende logische stap om onze groep te laten groeien en internationaliseren, was de samenwerking met Alan Allman Associates één van de mogelijke pistes. We vonden het vanaf de meet belangrijk dat de bedrijven binnen de groep hun eigenheid en familiale karakter konden behouden. Ook het feit dat er niet in concurrentie wordt gegaan met andere bedrijven binnen het Alan Allman ecosysteem, was voor ons doorslaggevend. Zo kunnen we versterkend werken”, leggen Walter Martens en Jeroen Wijnen uit. “De toetreding tot dit ecosysteem, opent voor onze bedrijven de deuren naar heel wat nieuwe en interessante contacten en klanten. Ideaal om onze groei verder te zetten.” 

 

Over Alan Allman Associates
Alan Allman Associates is een ecosysteem van consultancybedrijven gespecialiseerd in digitale transformatie. Opgericht in
2009 na enkele overnames en fusies en interne ontwikkeling. Met kantoren in Europa en Noord-Amerika kan het
ecosysteem rekenen op een dynamisch netwerk met waardevolle contacten rondom 3 velden van expertise: high-tech
consultancy, industriële transformatie consultancy en strategische consultancy. Alan Allman Associates is Happy At Work
gecertificeerd, ISO 9001 gecertificeerd en kreeg de zilveren Ecovadis medaille toegekend voor zijn MVO inspanningen. Alan
Allman Associates is beursgenoteerd aan de Franse Euronext (FR0000062465-mnemonic AAA). Alan Allman Associates
vertegenwoordigt 18 bedrijven, 2.200 experts en een omzetcijfer van 180 mio euro in 2021.

Over The Human Factory
The Human Factory is de financiële entiteit boven de bedrijven Continuum, Sirus, Digitalum en Privatum met hoofdzetel in Lummen. Ze specialiseren in digitale transformatie dankzij de expertise van de diverse bedrijven in dataveiligheid, JAVA development, cx en e-commerce, .Net development, IoT en Smart City Solutions. The Human Factory was hiermee goed voor een geconsolideerde jaaromzet van €18 mio in 2021 en een tewerkstelling van 175.

Logos THF Groep